Aux alentours

Bezoek Biscarrosse en zijn omgeving

Dichtbij het meer van Biscarrosse

Een paradijs voor surfers, de Landes combineren de geneugten van het strand en de oceaan met de natuurlijke attracties van het bos en vijvers.

Camping à Biscarosse

Biscarrosse biedt landschappen en een zomeractiviteit die jong en oud zal bekoren.Hoge plaats van hydrotherapie, het departement Landes biedt vele andere troeven, zoals zijn 106 kilometer zandstrand dat zich uitstrekt langs de Atlantische kust, van Biscarrosse tot de monding van de Adour, beroemde badplaatsen zoals zoals Capbreton, Hossegor, Biscarrosse met een gevarieerd sportaanbod, het enorme bos met zeedennen en de vele vijvers die bevorderlijk zijn voor genezing en buitenactiviteiten.

Omringd door een enorm bos en het meer van Biscarrosse, kies het Resort & Spa La Rive in Aquitaine als de volgende vakantiebestemming.

Hier vindt u ideeën voor bezoeken of activiteiten voor familie of vrienden !

 

Le Moulin de la Cassadotte

Het is een echt werk van goudsmid en geduld dat het team van gepassioneerde Caviar de France is betrokken. Met 36 jaar ervaring in het fokken en voortplanting van steuren, en meer dan 23 jaar in de productie van kaviaar.

Vandaag produceert Caviar de France twee caviars: Diva en Ebène.

Deze twee caviars dekken een breed scala aan smaken en voldoen aan het grootste aantal smaakpapillen: fijnproeverskenner tot de meest veeleisende specialist.

Diva is een natuurlijke kaviaar zonder conserveermiddelen. Kaviaar in zijn eenvoudigste vorm: steur eieren en zout.

Al onze caviars zijn verpakt in metalen dozen om ze te beschermen tegen verandering van het licht. Isothermische verpakking is speciaal ontworpen om kaviaar in de beste omstandigheden te vervoeren en te beschermen tegen thermische schokken.

Onze caviars kunnen binnen 24 uur * aan u worden geleverd, overal in Frankrijk.

Aqui taxi

Het biedt een transportservice 24/7, alle bestemmingen.

Stations, luchthavens, hotels, restaurants, campings, stranden, pretparken, toeristische rondleidingen Landes Gironde, groepsvervoer … in het noorden van de Landes.

 

Contact en reserveren:

Telefoon: 05 58 78 67 80
Mobiel: 06 80 12 45 57
E-mail: contact@aquitaxi.fr

Weergavemodus :
Domaine de la Rive
Kies uw plaats van aankomst en vertrek