Camping Biscarrosse La Rive : Logotype La Rive

Camping in Les Landes met waterpark en zwembad

Welkom in een van de grootste waterparken van Les Landes! Binnen-, buiten-, golfslagbaden, glijbanen, zwembanen, u hoeft alleen nog maar in het water te stappen!

Een gebied van

6 500m²

Golfslagbad

30 meter

wildwaterrivier

Sensaties met

6 glijbanen

Het AquaRive Park ! Meer dan 6.500m² spelplezier in Les Landes in Biscarosse!

Beleef spannende momenten in ons waterpark van meer dan 6.500 m² !

Voor de allerkleinsten zijn er 2 pierenbadjes waar ze hun eerste zwemsensaties kunnen meemaken. De waterstructuren zijn aangepast met waterspelen en glijbanen op kleine schaal!

U beleeft het oceaangevoel in ons golfslagbad, met de sensatie van echte draaikolken!

Voor mensen die minder avontuurlijk zijn bestaat de mogelijkheid om een ontspannende wandeling maken langs de meanderende rivier!

Voor hen die meer van spanning houden bestaat de mogelijkheid om in het outdoorpark de sensaties van de wildwaterrivier te beleven, een ervaring die lijkt op die van grote stroomversnellingen! Als dat nog niet genoeg is, kunt u de glijbanen uitproberen in onze waterspeeltuin, die ook een verkwikkende douche biedt met een emmer die elke 10 minuten meer dan 3500 liter uitstort!

Plezier maken is goed, voor je lichaam zorgen is beter! Dankzij onze 30 meter lange zwembaan kunt u onbeperkt zwemmen om uw conditie op peil te houden!

Overdekt waterpark

In de 3.370 m² overdekte en verwarmde ruimte met een temperatuur van 29°C, kunt u vanaf de paasvakantie heerlijk zwemmen en waterspelen, ongeacht het weer!

Het overdekte gedeelte, stroomversnellingen, bubbelbaden, rivieren, golfslagbad, spa… allemaal activiteiten voor een onvergetelijke vakantie.

> De galerij bekijken

Zwembaden en openluchtattracties

La Rive heeft nog meer te bieden: u kunt nu uw lichamelijke conditie op peil houden dankzij onze 30 meter lange zwembaan, waar u onbeperkt kunt zwemmen!

  • Het buitenzwembad
  • Waterglijbanen
  • Wildwaterrivier van 103 meter lang

Het buitenzwembad is open en verwarmd vanaf 26 april.

Wellness

In een ruimte van meer dan 250m² bevinden zich behandelingskamers, een fitnessruimte met een prachtig uitzicht op het waterpark, u kunt er ook genieten van een ontspannen moment in de kruidentheesalon om uw wellnessmoment af te ronden.