Page précedente

Dune du Pilat

 • Route de Biscarrosse (RD 218) 33115 Pyla-sur-Mer

Camping dichtbij Dune du Pilat
(op slechts 30 minuten rijden) in het Bassin d’Arcachon

Het is vakantie, u hebt eindelijk de gelegenheid om een paar weken met uw gezin te ontspannen en te kamperen op Dune du Pilat in het Bassin d’Arcachon. U wilt verschillende toeristische trekpleisters bezoeken tijdens uw vakantie in het Bassin d’Arcachon.

Om optimaal te kunnen genieten van uw dagen, raden wij u aan om de meest beroemde en uitzonderlijke toeristische trekpleisters in Frankrijk te bezoeken. De Dune du Pilat is een van de bestemmingen in de Gironde die u niet mag overslaan.

Shows, sport- en vrijetijdsactiviteiten, services, alles is van eersteklas kwaliteit op onze 5-sterren-camping.

Geniet van onze camping met waterpark
vlakbij het Dune du Pilat

U kunt er niet alleen zwemmen in de zee, maar ook profiteren van een van de grootste waterparken van Les Landes! Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich vermaken met de vele waterspelen, in het buitenzwembad en in het verwarmde binnenzwembad.

Verhuur van stacaravans bij Dune du Pilat

Tussen het zwemplezier in ons waterpark of in het Lac de Biscarrosse door, kunt u zich ontspannen in comfortabele stacaravans op goed onderhouden staanplaatsen, huuraccommodaties voor maximaal 8 personen waar u zich helemaal thuis zult voelen.

Wij bieden ook staanplaatsen voor tenten aan.

Waarom kamperen op Dune du Pilat?

Het beroemde Dune du Pilat, in de gemeente La Teste-de-Buch, is een van de meest beroemde en bezochte toeristische trekpleisters van Frankrijk. Het bevindt zich aan de Atlantische kust, vlak bij het Bassin d’Arcachon. Dit duin bevat meer dan vijfenvijftig miljoen kubieke meter zand en is meer dan 110 meter hoog. Het is daarmee het hoogste duin van Frankrijk. Tijdens een vakantie aan het zwembad op Camping de la Rive kunt u optimaal profiteren van de ligging in een relaxte omgeving met eersteklas voorzieningen.

Deze plek met een voor Europa unieke schoonheid, is dit de perfecte locatie om te bezoeken en nieuwe ervaringen op te doen. U kunt heerlijk genieten van de wind uit het Bassin d’Arcachon en uit het uitgestrekte bosgebied van Les Landes in Gascogne.
Zodra u de top van de duin bereikt, hebt u een panoramisch en oogverblindend uitzicht over de hele omgeving. U kunt ook lekker in de schaduw van de bomen zitten aan de voet van het duin voor een moment van ontspanning met familie en vrienden. Om uw bezoek aan het hoogste duin van Europa nog aangenamer te maken, kunt u kiezen voor een stacaravan op camping La Rive en genieten van uw kampeervakantie in de buurt van het prachtige Dune du Pilat.

Uitstapjes in de buurt van het Dune du Pilat

Er zijn veel mooie plaatsen te bezoeken zoals:

 • L’île aux oiseaux (Vogeleiland)
 • Le lac d’Hourtin
 • Le Banc d’Arguin
 • La Ville d’Hiver in Arcachon
 • Cap Ferret
 • Le Parc Mauresque
 • La Basilique Notre‑Dame
 • Les Cabanes Tchanquées
 • Le Pescatourisme
 • En de haven van Arcachon

Uw vakantie in de buurt van het Dune du Pilat is ook een uitgelezen moment om te paragliden! Verschillende plaatselijke organisaties kunnen u kennis laten maken met deze sport door een vlucht over het beroemde duin.