Page précedente

Surf in Biscarrosse-Plage

  • 7 rue des arbouses 40600 BISCARROSSE-PLAGE

Dit is in de eerste plaats het project van twee vrienden die dol zijn op surfen en die besloten hebben hun passie voor deze sport op een leuke manier en met respect voor het milieu te delen.

De groep is in het bezit van de BP JEPS (Professioneel Brevet Jongeren, Onderwijs en Sport) en het Brevet National de Sécurité et de Sauvetage Aquatique (Nationaal Brevet van Veiligheid en Redding op het water), maar staan vooral altijd klaar voor fun in de golven. Wij bieden wij u individuele en veilige lessen waarin u uw slidings gaat ontdekken en leert perfectioneren.
Onze school ligt aan de zee en beschikt over kleedkamers, douches en kluisjes om u maximaal comfort en gemoedsrust te geven tijdens het surfen.

Onze inzet

Wij willen een bijdrage leveren aan het milieu en kiezen daarom voor een “milieubewuste-burger-benadering” die zich vertaalt in het bewust maken van onze leerlingen voor de bescherming van onze stranden. Dat betekent ook dat regelmatig het afval op de route van het strand naar de surfspot wordt verwijderd.

Onze school maakt deel uit van de groep Surfrider Europe Foundation, opgericht in 1990. Deze vereniging heeft zich als taak gesteld meren, rivieren, oceanen en kustlijnen te beschermen en te verfraaien. De school telt nu meer dan 12.000 leden en is over de hele wereld actief door middel van vrijwilligersafdelingen.
Doe mee met onze ecologische acties: 1 surfing-sessie = Uncle Trash is tevreden!